top of page
Zoeken

De beste ideeën voor uw interieurprojecten op maat

Professionele interieurconcepten in Antwerpen en interieurprojecten op maat in Wilrijk


Als specialist in professionele interieurconcepten in Antwerpen krijg ik bij Baccarne regelmatig de vraag wat nu eigenlijk de beste ideeën zijn voor de inrichting van uw interieur. Hoewel ik zelf steeds interieurprojecten bied op maat van de verwachtingen en mogelijkheden is er een aantal standaard tips voor het inrichten van uw woning.


Professionele interieurconcepten

Zorg voor veel ruimte


Less is more, bij de inrichting van een woonruimte. In tegenstelling tot vroeger waar kamers vol prullaria stonden, lijkt de huidige trend nu net het tegenovergestelde. Moderne interieurs vertonen vaak strakke stijlen waarbij er heel wat bewegingsruimte is. Het zorgt er niet alleen voor dat de kamers groter tonen, maar ook uw meubels krijgen eindelijk de plaats die ze verdienen.


Ga voor een eigen stijl


Het internet staat vol inspiratie voor het voltooien van professionele interieurconcepten in Antwerpen. Toch raad ik u aan om niet zomaar een interieur te gaan kopiëren. Smaak is subjectief en een interieur moet net uw persoonlijke stijl gaan vertegenwoordigen. Kies dus meubels en spullen die u zelf mooi vindt en die uw karakter en persoonlijkheid typeren. Bent u een reisfanaat, dan kan een leuk canvas met een van uw reisfoto’s bijvoorbeeld het pronkstuk van uw kamer worden.


Speel met licht


De hoeveelheid licht dat in uw woning binnenvalt, bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw ruimte. Net daarom houden professionals rekening met de hoeveelheid licht voor het kiezen van de kleuren en accentkleuren in het interieur. Heeft u weinig daglicht, voeg dan zeker een goede basisverlichting toe aan uw interieur. Ook met sfeerverlichting kunt u heel wat bereiken wat betreft de uitstraling van uw woonkamer.


Kies voor professionele interieurconcepten in Antwerpen


Het inrichten van een interieur is iets wat u in principe zelf kunt doen. Toch kan een professional als Baccarne in Antwerpen net voor verfrissende ideeën zorgen. Zo bied ik interieurprojecten op maat in Wilrijk waarbij ik na ga wat uw voorkeuren en wensen zijn. Wenst u meer info over professionele interieurconcepten in Antwerpen? Neem dan contact met me op.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Uw interieur inrichten, hoe begint u er aan? 

Interieur voor woningen op maat in Antwerpen en interieur inrichten in Wilrijk Heeft u net een nieuwe woning gekocht of kan u binnenkort in uw huurwoning? Dan bent u wellicht al aan het nadenken over

Comments


bottom of page