top of page

BACCARNE VORMGEVING LEGT ZIEL EN ZALIGHEID IN ORIGINALITEIT EN DUURZAAMHEID VOOR KANTOORINRICHTING

KANTOORINRICHTING

INTERIEURVORMGEVING VOOR DE WERKOMGEVING

Baccarne Vormgeving Antwerpen heeft haar werkwijze hoe ze bureau's inricht, volledig afgestemd op haar visie: Ik kies het liefst voor een heldere, hedendaagse stijl, waarin wensen en noden van een werkplek op een directe én creatieve manier vorm gegeven kunnen worden. Ik bestudeer een werkomgeving grondig, zodat de functies die u als bedrijf eraan wilt geven, ook optimaal tot hun recht kunnen komen. De ruimteplanning leidt zo naar een ontwerp, waarbij ik graag gebruik maak van duurzame en gerecycleerde materialen. Tijdloos design en duurzaam materiaal vormen zo een uniek en origineel verbond voor vele, vele jaren.

Behalve voor een ontwerp van uw werkomgeving kunt u Baccarne Vormgeving ook inschakelen voor de volledige realisatie van uw kantoorproject van A tot Z. Tevens kan ik een volledig nieuwe kantoorinrichting ook verzorgen met verplaatsbare kantoorwanden. Deze systeemwanden bestaan uit transparante of ondoorzichtige glaspanelen, deels of volledig gesloten. Er zijn ook aangepaste deuren bij om een kantoorinterieur in functie van uw onderneming of thuiskantoor te creëren.

PROJECTEN

ONTDEK ENKELE VAN ONZE KANTOORPROJECTEN

Voor ontwerpen op maat van uw ideeën kunt u altijd vertrouwen op de originaliteit, creativiteit én nauwkeurigheid van Baccarne Vormgeving uit Antwerpen. Hier vindt u enkele voorbeelden van gerealiseerde opdrachten voor kantoorinrichting.

Advocaten NAR

Brouwershuis

Immo FM

Immo MG

Just Hair

JW Mol

Kantoor COCK

Kantoor STB

Kantoor DIGI

Kantoor Immo

Kantoor JK

Kantoor Pragma

Kantoor Q Wilrijk

Kantoor SP Wilrijk

Notariaat DF

Notariaat GS

Notariaat STB

BRUKER Kontich

CH Leb

Panisol Guru Plastics

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of advies!

bottom of page