top of page
Zoeken

Tips voor het inrichten van een thuiswerkruimte

Thuiswerkplek inrichten in Antwerpen en werkkamer inrichten in Wilrijk


Thuiswerken wordt steeds vaker de norm. Zo leggen bazen hun personeel vaak op om enkele dagen per week van thuis uit te werken. Om niet in te boeten op productiviteit is het van belang om een werkplek voor uzelf te hebben. We geven u alvast enkele tips voor uw thuiswerkplek inrichten in Antwerpen.


Thuiswerkplek inrichten

Zorg voor veel lichtinval


De eerste beslissing die u zal moeten nemen voor een thuiswerkplek in Antwerpen is welke kamer u hiervoor gebruikt. Kies voor een kamer in uw woning waar veel lichtinval is. Daglicht verhoogt immers de productiviteit. Bij een werkkamer inrichten in Wilrijk is een concept met grote ramen dus het meest aangenaam. Daarnaast is functionele werkverlichting ook onmisbaar voor de avonden waar u lang aan het werk bent. Aangenaam licht en een bureaulamp met een flexibele arm zijn hierbij de beste keuze.


Zorg voor voldoende opbergruimte


In een werkruimte heeft u heel wat opbergruimte nodig. Kiest u voor kasten, dan is het belangrijk om over een grote ruimte te beschikken. Zo voorkomt u dat uw thuiswerkruimte in Antwerpen er druk en rommelig gaat uitzien. Niet alleen belangrijk voor de uitstraling van uw kantoorruimte, maar een drukke ruimte zorgt ook voor meer stress. Een tweede optie is het gebruik van opbergboxen. Hiermee verliest u het minste ruimte en daarom is dit een uitstekende mogelijkheid als uw werkruimte een beperkte oppervlakte heeft.


Zorg voor wat groen


Groene planten zijn niet alleen stijlvol in ieder interieur, maar ze zijn ook praktisch in een werkruimte. Planten zorgen voor meer zuurstof en verhogen dus ook de productiviteit. Ook is het bewezen dat ze bevorderlijk zijn voor de concentratie en het reduceren van stress.


Schakel Baccarne in voor werkkamer inrichten in Wilrijk


Werkt u regelmatig van thuis uit en wilt u een thuiswerkplek inrichten in Antwerpen of een werkkamer inrichten in Wilrijk? Doe beroep op mijn expertise voor het inrichten van uw werkplek in Antwerpen.

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Uw interieur inrichten, hoe begint u er aan? 

Interieur voor woningen op maat in Antwerpen en interieur inrichten in Wilrijk Heeft u net een nieuwe woning gekocht of kan u binnenkort in uw huurwoning? Dan bent u wellicht al aan het nadenken over

Comments


bottom of page