top of page
Zoeken

Uw interieur inrichten, hoe begint u er aan? 

Interieur voor woningen op maat in Antwerpen en interieur inrichten in Wilrijk


Heeft u net een nieuwe woning gekocht of kan u binnenkort in uw huurwoning? Dan bent u wellicht al aan het nadenken over de inrichting van uw interieur. Ik help u graag op weg met hoe u dit het beste aanpakt.


Uw interieur inrichten

Zoek inspiratie


Bij het inrichten van een interieur is het belangrijk dat u uw eigenheid behoudt. Een interieur is immers een weerspiegeling van uw smaak en persoonlijkheid. Dat betekent echter niet dat u niet op zoek mag gaan naar wat inspiratie. Blader door enkele magazines of kijk online naar enkele ideetjes of blogs over interieur inrichten in Wilrijk.


Maak een indeling van uw ruimte


Bij het inrichten van uw interieur in Wilrijk is het belangrijk om rekening te houden met wat praktisch mogelijk is. Bekijk de kamer die u wilt inrichten en kijk of het mogelijk is om ergens extra ruimte te creëren. Welke meubels plaatst u waar? Durf te experimenteren. Zolang u niet bent ingetrokken in de woning heeft u nog alle mogelijkheden.


Kies passende kleuren


Naast de indeling van de ruimte is ook de keuze van kleuren erg belangrijk. Kleur bepaalt immers de sfeer die het interieur uitstraalt. Kies in de eerste plaats voor kleuren die u zelf graag ziet, zonder hierin te overdrijven. Soms is een accentmuur in een felle kleur beter dan een hele kamer in die kleur te schilderen. Houd eveneens rekening met de stijl die u wenst en de sfeer die u wilt uitstralen.


Houd uw interieur praktisch


Heeft u huisdieren of kleine kinderen? Dan is een tapijt wellicht niet het meest ideale als vloerbedekking. Ook wat het materiaal van keukenblad of tafel betreft, is het belangrijk om hiermee rekening te houden.


Baccarne voor het inrichten van uw interieur in Wilrijk


Als specialist in interieurvormgeving help ik u graag met een interieur inrichten in Wilrijk. Had u graag wat meer informatie gewenst over een interieur voor woningen op maat in Antwerpen? Neem contact met me op of vraag meteen een offerte.

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page